JOBS

da066-dry-aged_blog-1080x610

Missie & Visie

ONZE MISSIE: GEWOON GENIETEN

Met passie voor grill, streekgebonden producten en hospitality onderscheiden we ons en maken wij het verschil. We creëren op eigen wijze de beste foodbeleving in een sfeervol kader.

ONZE VISIE

We bouwen aan een oprechte en menselijke samenwerking met onze medewerkers. Op deze manier kunnen we hen door middel van onze trainingen en bedrijfsfundamenten inspireren en motiveren.

We zetten zo alles op alles om onze klanten gelukkig te maken en hen een topervaring te bieden. We spelen voortdurend in op de noden en de wensen van onze klanten. We gaan ‘all in’ om een constante waarde overdracht te creëren die zo waardevol is dat onze klanten met plezier onze supporters worden. De groei die onze klanten realiseren is onze missie!

ONZE KERNWAARDEN:

Top klantbeleving, vriendelijkheid, teamwork, geven en groei … dragen wij hoog in het vaandel.

ter-spinde-jobs-2

Meebouwen aan het
verhaal van Ter Spinde?

Wij zoeken een team dat vol enthousiasme mee wil bouwen aan ons verhaal. Daarom staan wij steeds open voor nieuwe medewerkers in de zaal, bar en keuken. Ben of ken jij iemand, aarzel dan niet om ons te contacteren. Je komt terecht in een leuk team waar de familiale sfeer primeert en onze medewerkers onze hoofdspelers zijn.

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”