OVER TER SPINDE

Ter Spinde is een inspirerende locatie waar je kan genieten van onze tapas, vlees- en visgerechten op een zonnig terras met zicht op het kanaal.

5L1A7565

PASSIE

Ons restaurant is onze passie en samen
met onze grill, onze foodbeleving, de gezellige
sfeer, de zalige ligging langs het water, onze kids, …
willen wij de familiale sfeer met jullie delen en
zo het winnend verschil maken.

5L1A7581-2

DUURZAAM

Wij zijn zo trots dat wij samen met ons team jullie
duurzaam en top kunnen laten genieten. Wij zijn
een familiebedrijf met een hart voor onze
medewerkers, onze klanten en de maatschappij.

WAAROM KIEZEN
VOOR TER SPINDE?

Ter Spinde is een inspirerende locatie waar je kan ontspannen en genieten op een zonnig terras met zicht op het kanaal Brugge- Oostende. Wij bieden een unieke foodbeleving: deel onze tapas, vlees- en visgerechten en geniet samen van de heerlijke smaak van kwaliteits- en streekgebonden producten. Ontdek onze Fire & Grill: pure producten, omgetoverd tot ware delicatessen door de kracht van het vuur van onze Josper-grill. Proef ons perfect gerijpt vlees: ervaar de zachte en intense smaak van een heerlijke selectie dry aged vlees.

MISSIE & VISIE

ter-spinde-logo-08

De grill die terug te vinden is in het logo
staat voor het knooppunt van het kanaal
met Stalhillebrug, eveneens knooppunt van
Wesstoer (nr 40).

ter-spinde-logo-09

De cirkel in het logo heeft voor ons meerdere betekenissen. Zo staat hij voor verbondenheid: Ter Spinde staat samen sterk als één team. Daarnaast symboliseert de cirkel bewegelijkheid en mobiliteit: Wij bewegen ons mee steeds naar vernieuwing en volgens de noden en de wensen van onze klanten.

Oneindigheid: Een cirkel heeft geen begin en
geen einde. Wij blijven ons inspireren zodat onze klanten onbeperkt kunnen genieten. Verder staat de cirkel ook voor positiviteit, we willen een optimistische en verrassende onderneming zijn met een groot hart voor onze klanten en onze medewerkers.

ter-spinde-logo-10

Eens je ons logo samenvoegt is het duidelijk dat ons logo vooral staat voor de grillijnen op het vlees dat we serveren. Het koraalrode accent staat voor warmte, vuur, een familiale sfeer en straalt gezelligheid uit.

WIL JE RESERVEREN

BIJ TER SPINDE?

Of Bel naar 050/81 44 48
Open op maandag – donderdag – vrijdag – zaterdag en zondag